.

A Pixar Movie Inspired House Where Light, Space And Nature Converge

Like Architecture & Inside Structure? Observe Us…

Just a person extra phase. Make sure you click on the affirmation connection emailed to you.

Imaginatively drawn from the heartfelt narratives of Pixar’s “Coco,” architect Duy Le crafts more than a property he sculpts a realm exactly where the strains between actuality and reflection gracefully blur. In Vietnam’s bustling city canvas, this 142 sqm abode emerges as a sanctuary, celebrating both familial connections and a profound communion with character. By ingenious use of glassy textures and wave-like facades, Duy Le achieves an expansive feeling in just a modest 4.6m width, generating infinite views that echo the boundlessness of the afterlife portrayed in the movie. Here, light-weight dances as a result of ventilation bricks, character thrives together with each day life, and each individual angle features a new story, a clean standpoint.

As you stage into the threshold of the home a serene tapestry of lush greenery and vibrant blooms greets you, embodying the warm embrace of nature. Duy Le masterfully styles the entrance with a curved façade of glass bricks, mimicking gentle waves while inviting gentle purely natural gentle to filter by, producing a dance of shadows and illumination.




An indoor courtyard, graced with a koi pond and enveloped by the lush embrace of tropical plants, results in being a sanctuary of relaxed. Higher than, glass bricks variety a translucent ceiling, casting a kaleidoscope of gentle that shifts with the day, respiration existence into the room.
Wood satisfies drinking water, greenery drapes in excess of concrete, and every single action throughout the floating staircase is a reminder of the fluid boundary in between household and mother nature, a symphony of things that resonates with the vibrancy of a linked relatives existence.





The living place doubles up as a reflective retreat, in which the murmur of h2o and the rustle of leaves supply a comforting backdrop to daily lifestyle.



A streamlined kitchen in wooden and white hues opens up to an airy eating area, wherever the spouse and children can obtain under a geometric skylight that showers the space with daylight. The integration of indoor greenery and a restful hammock bridge the hole in between nourishment and relaxation, crafting a seamless changeover from mealtime to me-time. If you would enjoy to discover how to use hammocks creatively at home, verify out our article: How To Tastefully Integrate Hammocks In Interiors, Exteriors And All over the place In Among.



Perched above the indoor pond, a boat-shaped lounge beckons for moments of repose in Duy Le’s eyesight, surrounded by a verdant tapestry of indoor vegetation. This nook, a homage to the Vietnamese tradition of residing harmoniously with water, presents a picturesque vantage issue for the home’s aquatic inhabitants, blurring the traces involving inside and landscape.












Check out the household tour video:

Be certain to subscribe to Residence Building on Youtube for standard architecture and design videos.

Did you like this write-up?

Share it on any of the subsequent social media channels under to give us your vote. Your feedback can help us increase.